En meget vigtig og grundig forbehandling.

Det er meget vigtig at alt udendørs træ er ordentlig imprægneret inden det males, ellers bliver det hurtigt sort og muggent. Som nogle af de få dypper vi stadigvæk på den gode gamle måde alt vores i træ i et grundingskar med grundingsolie inden det samles, et luksus legehus består af over 200 stykker træ og hvert stykke har på den måde fået olie på alle flader og i begge ender hvor det virkelig har brug for imprægnering. Dette sikrer at dit legehus har en lang levetid og forbliver frisk og sundt. Det er selvfølgelig en proces der koster tid og penge, men ingen kan give et legehus imprægnering med grundingolie på samme måde efter det er samlet. Dette gælder iøvrigt alt udendørs træ (også cedertræ og hårdt træ). Den grundige forbehandlingen samt en professionel  kvalitets maling med godkendt miljømærkning fra Beckers sikrer at dit legehus har en lang holdbarhed. Alle vores legehuse er som hovedregel malet 2 gange og enkelte sarte farver endda hele 3 gange.                                                                                   Vi anbefaler at du sikrer dig denne meget vigtige og miljørigtige  proces inden du vælger at købe dit legehus.

Heidis junior luksus. (Kun private)

For at give dig et oprigtigt indtryk har vi valgt at bruge rigtige billeder af udvalgte legehuse i flotte omgivelser. Vi håber de kan være med til give dig inspiration til farver og ideer til dit eget legehus.

Mest solgte standard farver 2021:

Sort - Dyb Sort 30%    Grå - Antracitgrå 40%    Rød - Svenskrød 20%       Andre farver 10%

Gallerierne åbnes med et enkelt klik på et af billederne.


 • Største Udv. mål: L: 318 cm. B: 205 cm. H: 205 cm.
 • Største indv. mål: L: 200 cm B: 165 cm. Laveste sidde højde: 139 cm. Kip: 175 cm.

Info: Junior Luksus. (Kun private)

Junior luksus huset  er vores største og mest solgte legehus, et legehus der altid vil være et sikkert valg og totalløsning for hele familien der ønsker succes fra første dag. Junior luksus husene er fremstillet i nøje tilpassede moduler med forborede huller og kan samles af 2 voksne på ca. 3 timer. Der skal ikke måles eller på anden måde bruges fysisk værktøj til opsætningen, det eneste der kræves er en hammer og en stærk trinløs boreskruemaskine. Junior husene er miljørigtig imprægneret og færdigmalet og kræver ingen efterbehandling. Der kan frit vælges mellem vore standard farver eller mod et mindre tillæg din helt egen unikke farve, dette kræver du har Ral eller Ncs koden på din farve. Farven kan her efter sammensættet med enten sorte og teglrøde tagsten. Junior husene er tiltænkt private og leveres med oplukkelige vinduer samt todelt fyldningsdør. Der kan læses mere om opsætningen under fanen "opsætning & vejledning"

Heidis Little kid. (Institution/Private)


 • Største udvendige mål: L: 250 cm. B: 197 cm. H: 205 cm.
 • Største indvendige mål: L: 160 cm. B: 150 cm. Laveste siddehøjde: 115 cm. Kip: 180 cm.

Info: Little kid. (Institution/Private)

Et helt nyt og spændende legehus som vi har designet i samarbejde med en række omkringliggende børnehaver. Alle bud har været vendt mange gange og der er taget højde for selv den mindste detalje. Little kid husene er som vores junior huse udført i nøje tilpassede moduler med forborede huller, Little kid er utrolig nemt at samle og kan samles af 2 voksne på ca. 2 time. Der skal ikke måles eller på anden måde bruges fysisk værktøj, det eneste der skal bruges til opsætning er en kraftig trinløs boreskruemaskine. Little kid er et rigtig godt tilbud til alle men særlig tiltænkt institutioner, børnehaver, fritidshjem og boligforeninger m.m.. Little kid "institution" er fremstillet i henhold DS/EN 1176 hvor der bla. omtales "Sikkerhed omkring taget" Sikkerhed ved døre og vinduer" "åbninger i legehuset". Little kid er miljørigtig færdigmalet og imprægneret og skal ikke efterbehandles. Der kan frit vælges mellem vore standard farver eller mod et mindre tillæg din helt egen unikke farve, dette kræver at du har Ral eller Ncs koden på din farve. Der kan vælges indgangs valg H/V eller midt for. Der kan læses mere om opsætningen under fanen "opsætning & vejledning"

Faste standarder. ( Junior luksus hus)

 • Fremstillet i 25 x 125 mm Svensk kvalitets gran profil FT. 167 fer & not høvlet 3 sider r/p.
 • Kraftig færdig bund, indvendig udført i 22x95 mm olieret gran. Udv.terrasse del 22x95 mm tryk/imp.
 • 3 store oplukkelige skydevinduer med plexiglas og sprosser hvor der kan leges købmandsdisk. (Kan blokeres)
 • Praktisk todelt fyldningdør med stor åbning 54x145 cm.
 • Stor overdækket terrasse med kraftig plankeværk.
 • Galvaniserede hængsler og stalddørsbeslag.
 • Rigtige tagsten og rygninger. (Frit valg sorte / teglrøde)
 • Alle udvendige og indvendige kanter er faset og afrundet.
 • Kan demonteres helt uden tab af materialer.

Faste standarder (little kid Institution )

 • Fremstillet i 25 x 125 m.m Svensk kvalitets granl FT. 167 fer & not høvlet 3 sider r/p.
 • Kraftig bund udført i 22x95 m.m. olieret grand, udvendig del 22x95 m.m. tryk/imp.
 • 1 oplukkelig skydevindue i gavlen med plexiglas og sprosser hvor der kan leges købmands disk. (Kan blokeres)
 • 2 små søde vinduer i forreste gavl på spidsen med plexiglas 25x25 cm.
 • Kraftig todelt dør med 4 stabelhængsler og staldørs beslag. Sikkerhedsafstand 12 mm. hele vejen rundt.
 • Stor åben terrasse med slidstærke sammenbyggede og lukkede sider i legehøjde.
 • Klink tag Sort olieret 25X125 mm. udsøgt gran fra kolde områder 99% vandtæt og lukket i toppen med sort zink inddækning..
 • Praktisk stor indgang 135x50 cm. med afrundede kanter og enkelt dør, døren har en sikkerheds afstand på 12 mm.
 • Alle udvendige og indvendige kanter er faser og afrundet.
 • Kan demonteres helt uden tab af materialer

Skydevinduer, et sikkert valg.

Begge vores modeller er monteret med skydevinduer, skydevinduer har den fordel at de ikke giver klemnings og klippe punkter som et side hængt vindue med hængsler ellers ville gøre. Det er meget praktisk under leg at vinduerne ikke lukkes ud eller ind men skydes frem og tilbage indvendigt i huset så ingen kan få fingrene i klemme eller slå hovedet imod. Vinduerne er monteret med 3 mm splintfri plexiglas og kan skydes både til højre og venstre. Hvis man ønsker at blokere et eller flere vinduer er dette nemt gjort med en stopklods. Little kids skydevinduer er som standard blokeret, men kan aktiveres efter behov.

 

heidis-legehuse.dk v/ PV Træ og Byg, Lerhøjs Allé 18, 6715 Esbjerg N, Tlf 28604947, Email info@heidis-legehuse.dk 

Alt materiale på dette Website er beskyttet af Copyright og ophavsret 2008 og må kun kopieres med skriftlig tilladelse fra heidis-legehuse.dk