Om os

Pv. Træ & Byg er en mindre vestjysk tømrer / snedkerfirma med en niche produktion af Danske færdigmalede kvalitets legehuse. Vi har hovedsæde på havnen i Esbjerg og har fungeret som selvstændig forretning siden 1998.

Målsætning

For os er målsætningen at kunne levere et helt færdigt og flot legehus i høj kvalitet til en rimelig pris hvor de fleste kan være med. Når du bestiller et legehus hos os kan vi altid ved bestillingen give dig en præcis dato og tidspunkt for afhentning/levering.  For at sikre forsat eksistens og udvikling for vores lille forretning vil vi altid udføre et ordentlig stykke vestjysk håndværk med garanti og af den vej sikre vores kunders forventninger i henhold til vores produkt samt de aftaler og tidspunkter vi indgår.

Vores kunder.

Vores kunder er hovedsagelig travle børnefamilier over hele Danmark, men også institutioner, fritidshjem, boligforeninger og børnhaver. Vi er ofte blevet valgt som leverandør af special opgaver, og vi har af flere omgange bla. leveret Matilde legehuse til Arla Foods Amba. Derfor vil vores legehuse altid være et sikkert valg og et rigtig godt tilbud til alle som vælger et helt færdigt og professionel produkt som hele familien vil have stor glæde af i rigtig mange år.

Info: 1-1-2016

  • Hjemmesiden gemmer ikke Cookies.
  • Vi videresælger ikke dine oplysninger.
  • Vi laver ikke statistikker.
  • Vores mailsystem er sikret mod hackerangreb og spam.


 

 


 

heidis-legehuse.dk v/ PV Træ og Byg, Lerhøjs Allé 18, 6715 Esbjerg N, Tlf 28604947, Email info@heidis-legehuse.dk 

Alt materiale på dette Website er beskyttet af Copyright og ophavsret 2008 og må kun kopieres med skriftlig tilladelse fra heidis-legehuse.dk